Risotto amb bolets
És una recepta basada amb un aliment bàsic com és l'arròs que ens aporta molta energia per ser ric en hidrats de carboni. El formatge i els bolets ens proporcionen calci i altres minerals i també vitamina D, important per la formació dels ossos. La preparació comporta uns 30 minuts i la recepta no conté ni gluten ni lactosa.
INGREDIENTS
- 30g de formatge grana padano
- 200g de ceba a quarts
- 150g de bolets
- 20g d'oli d'oliva
- 350g d'arròs per fer risotto.
- 950g de brou de verdures calent
- sal (mitja culleradeta)
PREPARACIÓ
1. Ratllem el formatge programant 10 seg / vel 5-10. Retira i reserva.
2. Trossegem la ceba 5 seg / vel 6
3. Afegim la meitat de bolets i l'oli i programem 8 min / 100ºC / vel 1
4. Incorporem l'arròs i programem 3 min / 100ºC / invertit / vel cullera
5. Afegim el brou de verdures i la sal. Programem 17 min / 100ºC / invertit / vel cullera. Quan faltin 6 min incorporar la resta de bolets.
7. Servim en una font i afegim el formatge ratllat per damunt i el barregem. Decorem amb albahaca i orenga.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada