Bledes vermelles saltejades amb verduretes i ametlles
Les bledes tenen vitamina C, A, 100 g de bledes també cobreixen el 25% de les necessitats diàries de potassi, el 30% de les de calci, la meitat del ferro, gairebé la meitat del magnesi i el 20% de la vitamina E, a més d’aportar iode, àcid fòlic, betacarotens i una petita quantitat de vitamines del grup B.
INGREDIENTS
- Un ram de bledes vermelles
- 2 pastanagues a làmines
- 2 grans d'all
- Tomàquets xerri tallats
- Oli d'oliva verge
- Un grapat d'ametlles
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
- Bullim les bledes al vapor
- Fem una picada amb un rajolí d'oli, ametlles i els alls.
- Posem a la paella la picada i la coem 3 minuts, afegim les bledes, les pastanagues i els tomàquets i saltegem 3 minuts més.
- Servim i llest per menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada