Carbassa al forn
Tornem amb la carbassa, aquestes són algunes de les propietats més destacades de la carbassa: Anticancerígena. Diürètica, depurativa i lleugerament laxant per la fibra que conté. Sistema immunològic: forma anticossos i produeix glòbuls vermells i blancs. Millora la visió, els cabells, les ungles, la pell, les mucoses, els ossos i les dents. Útil per tractar problemes cardiovasculars i degeneratius. És bona per a l’aparell digestiu: protegeix l’estómac de l’acidesa i a la gastritis.
INGREDIENTS
- 1 Carbassa pelada i tallada a tires
- Un rajolí d'oli d'oliva verge
- Una mica de sal i pebre
PREPARACIÓ
- Coem al forn durant 20 minuts a 200ºC o una mica més, fins que quedi tova i caramelitzada per damunt.
- Aquesta preparació tan senzilla està boníssima i es pot prendre com a acompanyament d'altres plats o utilitzar-la en altres preparacions.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada