Bledes vermelles saltejades amb verduretes i ametlles

Les bledes tenen vitamina CA, 100 g de bledes també cobreixen el 25% de les necessitats diàries de potassi, el 30% de les de calci, la meitat del ferro, gairebé la meitat del magnesi i el 20% de la vitamina E, a més d’aportar iode, àcid fòlic, betacarotens i una petita quantitat de vitamines del grup B.

INGREDIENTS

  • Un ram de bledes vermelles
  • 2 pastanagues a làmines
  • 2 grans d'all 
  • Tomàquets xerri tallats 
  • Oli d'oliva verge
  • Un grapat d'ametlles
  • Sal i pebre 

PREPARACIÓ

  1. Bullim les bledes al vapor
  2. Fem una picada amb un rajolí d'oli, ametlles i els alls.
  3. Posem a la paella la picada i la coem 3 minuts, afegim les bledes, les pastanagues i els tomàquets i saltegem 3 minuts més. 
  4. Servim i llest per menjar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Espinacs amb patates a la catalana

Cols de Brussel·les al forn

Llenties estofades amb arròs